יום שישי, יולי 16, 2010

טחינה ירוקה

אני כבר לא זוכרת מאיפה לקחתי את המתכון הזה, אבל כמה שנים אני עושה לפי זה. אפילו הילדים שלי התחילו לאכול שכל שבוע אני צריכה להכין ואני עושה בשמחה.
1 כוס טחינה גולמית
2 שיני שום
רבע כוס מיץ לימון
3/4 צרור פטרוזיליה
חצי כוס מים קרים
1 כפית מלח
1 כפית כמון
שמן זית
אני מורידה את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים, מכניסה לקופסה (שבה הטחינה הירוקה תשמר), את כול החומרים, פרט לטחינה ועם בלנדר ידני מעבדת את זה. לאחר שהפטרוזיליה קצוצה היטב, מוסיפה את הטחינה וממשיכה לעבד עד שזה מעורבב היטב.

אין תגובות: